31st Temmuz 2008

Ve karar: UFO hacker’ı ABD’ye verilecek mi?

KategoriKategorilenmemiÅŸ |


Pentagon’un sistemine girmekle suçlanan İngiliz hacker’ı isteyen ABD amacına ulaÅŸtı mı? İşte karar.McKinnon’ın itirazı reddedildi, hacker ABD’de yargılanacak.Bu konuda okuyacaklarınız:1Ve karar: UFO hacker’ı ABD’ye verilecek mi?2McKinnon’ı ABD’de ne bekliyor?CHIP Online ziyaretçileri, Pentagon ve NASA’nın sistemlerine giren ve amacının UFO belgelerine ulaÅŸmak olduÄŸunu iddia eden Dünyanın en tehlikeli hacker’ı Gary McKinnon’ın hikayesini buradaki haberimizden öğrenmiÅŸti. Ve McKinnon hakkındaki karar nihayet verildi. Dünyanın en tehlikeli hacker’ı Gary McKinnon Amerika’ya teslim edilecek. Pentagon’un bilgisayar sistemine girmekle suçlanan 42 yaşındaki İngiliz Gary McKinnon’un davasının Amerika’da görülmesine karar verildi.

Lordlar Kamarası, McKinnon’un Amerika’ya teslimi konusundaki itirazına olumsuz cevap verdi. Amacının Amerikan hükümetinin gizlediÄŸi uzaylılar hakkındaki bilgilere ulaÅŸmak olduÄŸunu belirten McKinnon, Amerika tarafından dünyanın en tehlikeli hacker’ı ilan edilmiÅŸti. Amerikan resmi görevlileri ayrıca McKinnon’u girdiÄŸi sistemlerdeki önemli bilgileri silerek yüz binlerce dolarlık zarara sebep olmakla suçluyor.

Savcılığa göre McKinnon Amerikan hükümetine ait 73.000 bilgisayarı taradı ve Amerikan ordusu, donanması, hava kuvvetleri ve NASA’ya ait 93 bilgisayara izinsiz giriÅŸ yaptı.
Chip

Yorum yapın


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/live/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php:165) in /home/live/public_html/wp-content/plugins/sayfa_sayac/sayfa_sayac.php on line 451