Sony Ericsson 22 Temmuz “bomba”sını patlattı!

Sony Ericsson’un 22 Temmuz sürprizi belli oldu. Peki bu sürpriz kimseyi ÅŸaşırttı mı? İşte ayrıntılarResimlerle: Sony Ericsson’dan 3 yeni Walkman telefon…W902, 5 megapiksel kamerası ve güçlü flaşı ile birlikte geliyor.Bu konuda okuyacaklarınız:1Sony Ericsson 22 Temmuz “bomba”sını patlattı!2Ve bombanın geri kalanı…Birkaç gün önce
buradan, Sony Ericsson’un 22 Temmuz’da kullanıcılarına büyük bir sürpriz hazırlığında olduÄŸunu duyurmuÅŸtuk. Ve iÅŸte beklenen gün geldi: Sony Ericsson “büyük bombasını” nihayet patlattı. Peki ama bu patlama ne kadar ses getirdi?
Büyük bomba, 3 yeni Walkman telefon ve 7 yeni cep telefonu aksesuarı… W302 2 megapiksel kamera ile geliyor ve 512 MB bellek kartı ile birlikte sunuluyor. Ayrıca FM radyo da telefona dahil edilmiÅŸ.
W595 ise Sony Ericsson’un yeni kızaklı Walkman telefonu. 2.2 inç LCD ekrana ve 3.2 megapiksel kameraya sahip olan telefon, 2 GB bellek kartıyla birlikte geliyor. Shake Control özelliÄŸi ise, bilek hareketlerinizle sesi açıp kısmanızı, hatta parçalar arasında geçiÅŸ yapmanızı mümkün hale getiriyor.
W902 ise Sony Ericsson’un yeni Walkman telefonlarının en güçlü üyesi. W902 de, W595 gibi 2.2 inçlik ekrana sahip. 5 megapiksel ve güçlü flaÅŸ ise, telefonu aynı zamanda baÅŸarılı bir fotoÄŸraf makinesine çevirmiÅŸ. W902′nin en büyük sürprizi ise, tam 8 GB kapasiteye sahip bellek kartı ile birlikte geliyor olması.
Chip
Temmuz 22 2008 07:30 pm | KategorilenmemiÅŸ
