MSN adresinize izinsiz girenlere acımayın!

Bir baÅŸkasının MSN adresine girdiÄŸi iddiası ile yargılanan internet kafe iÅŸletmecisi cezasını buldu.Bu konuda okuyacaklarınız:1MSN adresinize izinsiz girenlere acımayın!2Ve kararÂ…3Avukat: Karar iyi bir emsaldirİstanbul’da, bir kiÅŸinin ”MSN” ve ”E-posta” adreslerine girip, biliÅŸim sistemindeki verileri bozarak, bu adreslere eriÅŸimi engellediÄŸi iddiasıyla yargılanan bir internet kafe iÅŸletmecisinin cezası belli oldu.
Üsküdar 6. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruÅŸmaya tutuksuz sanık Ferhan Kemal Ercan ile ÅŸikayetçi Cansever Ceyhan katıldı. Ceyhan, duruÅŸmadaki ifadesinde Ercan’dan ÅŸikayetçi olduÄŸunu belirterek, ”bilirkiÅŸi raporlarında suçlu olduÄŸu anlaşılan bu kiÅŸinin cezalandırılmasını istiyorum” dedi.
BilirkiÅŸi raporuna karşı bir diyeceÄŸinin olup olmadığı sorulan sanık Ercan ise halka açık olan bir internet kafe iÅŸlettiÄŸini ifade ederek, ”Halktan gelip bu bilgisayarları kullanan çoktur” ÅŸeklinde konuÅŸtu. Esas hakkındaki son mütalaasını veren Cumhuriyet Savcısı Emin CevahiroÄŸlu, sanık Ercan’ın, Ceyhan’a ait olan MSN adresine girerek biliÅŸim sistemindeki verileri eriÅŸilemez hale getirdiÄŸini söyledi.
Chip
Temmuz 12 2008 11:30 am | KategorilenmemiÅŸ
