13th Ekim 2007

Kaspersky Online Tarayicida Acik Var

KategoriKategorilenmemiÅŸ |

Kaspersky’ın online virüs tarayıcısında açık tespit edildi.


Kaspersky online virüs tarayıcısını kullananların acilen İnternet Explorer ActiveX denetimlerini güncellemeleri gerekiyor. Şimdiye kadar kullanılan sürümde çok kritik bir güvenlik açığı bulunuyor.

Kaspersky’ın açıklamasına göre bu hata arabellek aşımına sebep olabiliyor ve hackerler bu yolla zararlı kodları bilgisayara sokup çalıştırabiliyorlar. Bu ActiveX denetimi 5.0.93.1 numarasına sahip ve 5.0.98.0′a güncellenmesi gerekiyor. Güncellemeyi buraya tıklayarak kurabilirsiniz.

Yorum yapın


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/live/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php:165) in /home/live/public_html/wp-content/plugins/sayfa_sayac/sayfa_sayac.php on line 451