Live Tekno |

Archive for Aralık 2007

Ara/07

13

Nvidia GeForce 8800 GTS 512 MB

Nvidia, GeForce 8800 GTS’in 512 MB’lık sürümünü de piyasaya sürdü…


Nvidia, GeForce 8800 GTS 512 MB sürümü için G80 yerine G92 yonga setini kullandı. Yeni sürüm PCI-Express 2.0 ve Dual Link HDCP’yi destekliyor. PureVideo-HD teknolojisi ile kart H.264 videoların dekode edilme işlemini yaparak ana işlemci yükünü hafifletiyor. HD-DVD Blu-Ray filmler (yüksek çözünürlük) izlendiğinde ana işlemciye fazla yük binmiyor. SLI desteği sayesinde başka bir ekran kartı ile birlikte de çalışabiliyor.

(daha fazla…)

No tags

Ara/07

8

GTA IV 3. Trailer Yayinlandi

Rockstar GTA 4 için yeni video yayınladı.


31 Mart 2008′de Play Station 3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyunun yeni videosunda konu hakkında bilgiler de veriliyor. Oyunun PC sürümünü için bir açıklama yok ancak Rockstar PC kullanıcılarını GTA 4′ten yoksun bırakmıycak gibi görünüyor. Videonun HD (High Definition) versiyonunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

(daha fazla…)

No tags

Ara/07

2

GeForce 9 Subatta Cikiyor

Nvidia GeForce 9 serisini Şubat ayında çıkaracağını açıkladı.


GeForce 9 ailesinden ilk olarak üst seviye sınıfında olan 65nm D9E olacak. Ürün DirectX 10.1 ve Shader Model 4.1′i destekleyecek.

(daha fazla…)

No tags

Ara/07

1

Phenom Uyumlu MSI Anakartlar

MSI, AMD Phenom serisi işlemcilerle çalışabilecek anakartlarının listesini yayınladı.

MSI, Phenomların çalışabileceği anakartların listesini ve gerekli bios güncellemelerini yayınladı. MSI anakart kullanıyorsanız başlangıçta çıkan bios sürümünü not edip liste ile karşılaştırarak Phenom uyumlu yeni sürüme güncelleyebilirsiniz.

(daha fazla…)

No tags

Ara/07

1

Firefox Yine Yamalandi

Daha 4 gün önce 2.0.0.10 güncellemesini yapan Firefox yine güncelleniyor…

2.0.0.10 sürümünde büyük bir hatanın olduğunu belirten Mozilla bu hatanın yeni güncelleme ile kapatıldığını söylüyor.
Firefoxu yeni sürüme güncellemek için yardım menüsünden güncellemeleri kontrol et’e tıklayın veya buradan 2.0.0.11′i indirip kurun.

No tags

Theme Design by devolux.nh2.me
Live Tekno 2007-2010